Donny Roelvink tanden

De zoon van zanger Dries Roelvink vindt. 2 days agoDonny Roelvink heeft spijt dat hij zijn tanden heeft laten wegslijpen in ruil voor zogenoemde facings.


Pin On Dave Roelvink

Donny Roelvink heeft spijt dat hij zijn tanden heeft laten wegslijpen in ruil voor zogenoemde facings.

. Met vingervlugge illusies lukt het Victor Mids 34 om mensen van verbazing van hun stoel te laten vallen. Hij noemt het een naïeve actie en roept zijn volgers op vooral niet zijn voorbeeld te volgen. Fans van ABBA hebben niet nog twee weken hoeven te wachten voordat er weer nieuwe muziek van de band is uitgekomen.

1 day agoDonny Roelvink heeft spijt van facings voor wittere tanden NOS Radio 1 Journaal NOS 30 november 2021 0600 - 0930 Je kunt je tanden laten bleken maar. Ik heb een fout gemaakt en heb niet goed mijn research gedaan Tekst gaat verder onder. Sinds het uit is tussen Donny Roelvink en Janice Blok draait de geruchtenmolen rondom een nieuwe vlam voor Donny op volle toeren.

In het nieuwe seizoen van Mindfuck gooit hij zijn hele trukendoos weer open en tovert de meest bijzondere gasten uit zn hoge hoed voor het nieuwe seizoen. Vannacht verscheen de single Just A. Dat is ook weer duidelijk.


Prive Het Laatste Nieuws Over De Sterren Nieuws Acteur Entertainment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel